Zdravo i brzo!
U ovo jelo mozete staviti sve sto pozelite,a da je dozvoljeno u hrono ishrani.
Mere su "odokativne",odnosno stavljaju se kolicine po zelji.
Na dozvoljenom ulju,na srednje jakoj temperaturi dinstati 2 glavice sitno seckanog crnog luka.Dodati pileci file isecen na kockice,pa prziti da uhvati koricu....a onda se igrati ukusima,tj. dodavati sve sto volite:1 tikvica i 1 patlidzan isecen na kockice,2-3 paradajza na kockice,3-4 paprike,opet secene na kockice itd.Uprziti uz mesanje(tikvice i patlidzan ce pustiti vodu,taman da se jelo fino "ukrcka").
Kad je povrce mekano i uprzeno,dodati kasicicu mlevene crvene paprike i dozvoljene zacine.
Ovo jelo se moze napraviti i za veceru,naravno,mora se izostaviti sve sto je crvene boje(paradajz i paprika u ovom slucaju).
Prijatno!
U ovo jelo mozete staviti sve sto pozelite,a da je dozvoljeno u hrono ishrani.
Mere su "odokativne",odnosno stavljaju se kolicine po zelji.
Na dozvoljenom ulju,na srednje jakoj temperaturi dinstati 2 glavice sitno seckanog crnog luka.Dodati pileci file isecen na kockice,pa prziti da uhvati koricu....a onda se igrati ukusima,tj. dodavati sve sto volite:1 tikvica i 1 patlidzan isecen na kockice,2-3 paradajza na kockice,3-4 paprike,opet secene na kockice itd.Uprziti uz mesanje(tikvice i patlidzan ce pustiti vodu,taman da se jelo fino "ukrcka").
Kad je povrce mekano i uprzeno,dodati kasicicu mlevene crvene paprike i dozvoljene zacine.
Ovo jelo se moze napraviti i za veceru,naravno,mora se izostaviti sve sto je crvene boje(paradajz i paprika u ovom slucaju).
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар