уторак, 18. октобар 2016.

Hrono piletina na povrcu

Zdravo i brzo!



U ovo jelo mozete staviti sve sto pozelite,a da je dozvoljeno u hrono ishrani.

Mere su "odokativne",odnosno stavljaju se kolicine po zelji.

Na dozvoljenom ulju,na srednje jakoj temperaturi dinstati 2 glavice sitno seckanog crnog luka.Dodati pileci file isecen na kockice,pa prziti da uhvati koricu....a onda se igrati ukusima,tj. dodavati sve sto volite:1 tikvica i 1 patlidzan isecen na kockice,2-3 paradajza na kockice,3-4 paprike,opet secene na kockice itd.Uprziti uz mesanje(tikvice i patlidzan ce pustiti vodu,taman da se jelo fino "ukrcka").

Kad je povrce mekano i uprzeno,dodati kasicicu mlevene crvene paprike i dozvoljene zacine.





Ovo jelo se moze napraviti i za veceru,naravno,mora se izostaviti sve sto je crvene boje(paradajz i paprika u ovom slucaju).

Prijatno!

Нема коментара:

Постави коментар