субота, 10. октобар 2015.

"Kuvane" snicle



Neobicne,ali fantasticne snicle,mekane,ukusne.....

Telece snicle(manje) zaseci sa krajeva,da se ne bi savijale prilikom przenja.Istuci tuckom za meso i zaciniti(po zelji-so,biber,suvi zacin).

U serpu staviti 3 kasike masti i 100ml vode,pa kad provri,spustati snicle.Kuvati ih tako da sa obe strane dobiju koricu.

Preliv:200ml kisele pavlake,30gr mekanog maslaca,3 kasike rendanog parmezana i 1 kasika brasna.Sve dobro umesati.

Snicle izvaditi iz masti,poredjati u podmazan pekac,premazati umucenim zumancima.



Na svaku sniclu staviti po 1-2 kruga sunke.

Premazati prelivom.



Zapeci u zagrejanoj rerni(na 200 C),oko 10 minuta.

Prijatno!

Нема коментара:

Постави коментар