Fantasticno mekane snicle,miris belog luka i paradajza!
Telece snicle dobro izlupati cekicem za meso,posoliti,pobiberiti,s taviti
malo vegete.
Snicle koje se stavljaju na dno posude za pecenje potrebno je uvaljati u brasno i staviti u suvu posudu.Posuti dosta sitno seckanog belog i crnog luka i persuna.Staviti sledeci red snicli,ali ih vise ne valjati u brasno,opet luk i persun,i tako redom dok se ne stave sve snicle.Po vrhu opet posuti luk i persun,posuti 1 kasicicom secera i prekriti kolutovima paradajza.
Usuti 1 malu soljicu ulja-one male soljice iz kojih se nekada pila kafa-i 1 malu soljicu vode.Poklopiti i peci na 220stepeni-1h.
Na pola pecenja skinuti poklopac,da tecnost ispari.
Prilikom vadjenja na tanjir,pazljivo kasikom razdvajati snicle,da se ne bi raspadale,jer meso bude izuzetno mekano.Prijatno!
Telece snicle dobro izlupati cekicem za meso,posoliti,pobiberiti,s
Snicle koje se stavljaju na dno posude za pecenje potrebno je uvaljati u brasno i staviti u suvu posudu.Posuti dosta sitno seckanog belog i crnog luka i persuna.Staviti sledeci red snicli,ali ih vise ne valjati u brasno,opet luk i persun,i tako redom dok se ne stave sve snicle.Po vrhu opet posuti luk i persun,posuti 1 kasicicom secera i prekriti kolutovima paradajza.
Usuti 1 malu soljicu ulja-one male soljice iz kojih se nekada pila kafa-i 1 malu soljicu vode.Poklopiti i peci na 220stepeni-1h.
Na pola pecenja skinuti poklopac,da tecnost ispari.
Prilikom vadjenja na tanjir,pazljivo kasikom razdvajati snicle,da se ne bi raspadale,jer meso bude izuzetno mekano.Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар