недеља, 19. април 2015.

Gratinirane rolnice


600gr svinjskog buta iseci na tanke snicle,izlupati tuckom i zaciniti po ukusu.
200gr kackavalja krupno izrendati,a 3 kisela krastavca i 1 crvenu kiselu papriku iseci na stapice.
Svaku sniclu tanko premazati senfom,staviti po malo rendanog kackavalja,staviti po 2 lista suvog vrata i nekoliko stapica krastavca i paprike.

Uviti kao sarmu,samo duze,i uvezati kuhinjskim koncem.
Proprziti ih na vrelom ulju,pa zaliti sa 3dl junece supe i dinstati na tihoj vatri dok tecnost ne ispari
.Umutiti 2 zumanca sa 2dl kisele pavlake i malo zacina,dodati 40gr rendanog parmezana.
Snicle poredjati u vatrostalnu posudu,preliti masom od pavlake i peci na 200 stepeni,dok ne porumeni.Prijatno.

Нема коментара:

Постави коментар