Lagan rucak,na brzinu!
Pilece belo meso izrezati na snicle.
Svaku sniclu uvaljati u krem-supu(u prah iz kesice,ne rastvarati u vodi) i poredjati u podmazanu vatrostalnu posudu.
Zaliti sa 3dl neutralne pavlake,poklopiti i peci na 220 C,20-30min.
Izvaditi iz rerne,narendati 150-200gr trapista,posuti origanom,poklopiti i peci jos 10min.
Kao prilog se moze servirati krompir,pirinac,grasak,itd.
Prijatno.
Pilece belo meso izrezati na snicle.
Svaku sniclu uvaljati u krem-supu(u prah iz kesice,ne rastvarati u vodi) i poredjati u podmazanu vatrostalnu posudu.
Zaliti sa 3dl neutralne pavlake,poklopiti i peci na 220 C,20-30min.
Izvaditi iz rerne,narendati 150-200gr trapista,posuti origanom,poklopiti i peci jos 10min.
Kao prilog se moze servirati krompir,pirinac,grasak,itd.
Prijatno.
Нема коментара:
Постави коментар