Piletinu volimo na sve nacine,przena,kuvana,pohovana,sa trapistom,u rolatu...Lako se priprema,brzo je gotova i jako ukusna!
Ovaj nacin pripreme je zaista lagan i nema przenja u dubokom ulju,a dobije divnu,hrskavu koricu,kao da je pohovana!
Pileci file,500gr,iseci na snicle i blago istanjiti cekicem za meso.Posoliti i pobiberiti.
Na svaku sniclu staviti list trapista i list suve pecenice ili suvog vrata.Urolati,svaki rolatic uvaljati u brsano,umucena jaja,pa u prezle.
Pleh obloziti pek-papirom,poredjati rolnice,posuti blago uljem i peci na 200C oko 30 minuta.
Prilog:pomfrit,bareno povrce,pirinac,itd.
Prijatno!
Ovaj nacin pripreme je zaista lagan i nema przenja u dubokom ulju,a dobije divnu,hrskavu koricu,kao da je pohovana!
Pileci file,500gr,iseci na snicle i blago istanjiti cekicem za meso.Posoliti i pobiberiti.
Na svaku sniclu staviti list trapista i list suve pecenice ili suvog vrata.Urolati,svaki rolatic uvaljati u brsano,umucena jaja,pa u prezle.
Pleh obloziti pek-papirom,poredjati rolnice,posuti blago uljem i peci na 200C oko 30 minuta.
Prilog:pomfrit,bareno povrce,pirinac,itd.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар