Lagano...
Potrebno:-500gr pileceg filea
-2 glavice crnog luka
-3-4 cena belog luka
-2dl pilece supe
-100ml kisele pavlake
-1 kasika brasna
-1 kasika ljute aleve paprike
-100ml paradajz pirea
-so,biber,suvi zacini,ulje
Piletinu iseci na snicle,istanjiti,zaciniti po zelji i sa obe strane proprziti na malo ulja.
Izvaditi snicle,pa na istom ulju prziti obe vrste luka.Kad luk postane staklast,dodati paradajz pire,prodinstati jos par minuta,pa umiksati stapnim mikserom.Dodati alevu papriku i supu,vratiti snicle u smesu i kuvati jos 15 minuta.
Umesati brasno i pavlaku,pa preliti meso.
Prijatno!
Potrebno:-500gr pileceg filea
-2 glavice crnog luka
-3-4 cena belog luka
-2dl pilece supe
-100ml kisele pavlake
-1 kasika brasna
-1 kasika ljute aleve paprike
-100ml paradajz pirea
-so,biber,suvi zacini,ulje
Piletinu iseci na snicle,istanjiti,zaciniti po zelji i sa obe strane proprziti na malo ulja.
Izvaditi snicle,pa na istom ulju prziti obe vrste luka.Kad luk postane staklast,dodati paradajz pire,prodinstati jos par minuta,pa umiksati stapnim mikserom.Dodati alevu papriku i supu,vratiti snicle u smesu i kuvati jos 15 minuta.
Umesati brasno i pavlaku,pa preliti meso.
Prijatno!
Milanka, ovo mi izgleda vrlo interesantno ali još nikad nisam čula za inijaner sos.
ОдговориИзбришиHvala Zoko,i meni se sos dopao kad sam probala,recept sam nasla u nekim novinama o kulinarstvu.
ОдговориИзбриши