Bila sam skepticna sto se tice ovog recepta,bila mi je sumnjiva pavlaka i kako ce se ponasati prilikom przenja,da ne pocne da se raspada meso.
Medjutim,slike sve govore...A sto se tice ukusa,jednostavno smo se odusevili!
Medjutim,slike sve govore...A sto se tice ukusa,jednostavno smo se odusevili!
Potrebni
sastojci
-Mleveno meso 500 grama
-Jaja4 kom.
-Brašno4 kašike
-Kisela pavlaka200 grama
-Prašak za pecivo1 kom.
-Crni luk mala glavica
-Mleveno meso 500 grama
-Jaja4 kom.
-Brašno4 kašike
-Kisela pavlaka200 grama
-Prašak za pecivo1 kom.
-Crni luk mala glavica
-Beli luk1-2
čena
-Ulje
Potrebni zacini
-Mešavina začina
-Kuhinjska so
-Biber u prahu.
-Ulje
Potrebni zacini
-Mešavina začina
-Kuhinjska so
-Biber u prahu.
Mikserom
umutiti jaja, brašno, pavlaku i prašak za pecivo, beli i crni luk, mleveno meso
pa dodati začine. Zatim od mase praviti, oblikovati pljeskavice.
Pljeskavice pržiti na vrelom ulju.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар