Testo:U 500ml mlake vode razmutiti 1 kasicicu secera i 1 kvasac.
Umutiti 1 margarin,2 jaja,dodati kvasac razmucen u vodi,1,5 kasicicu soli,i dodavati brasna po potrebi,da se umesi testo srednje gustine,kao za bilo koje kiflice.
Ostaviti da naraste.
Testo premesiti i podeliti na 8 loptica.Svaku lopticu razvuci u krug,debljine 4-5mm,seci na 6-8 trouglova,puniti,uviti kiflice i redjati u podmazan pleh.
Fil 1:seckani crni luk,200-300gr mlevenog mesa proprziti,dodati so i bider.
Fil 2:Umutiti 2 belanca i dodati 200gr mrvljenog sira,umesati.
Fil 3:-i nije fil,vec punjenje-virsle
Pre pecenja,kiflice premazati zumancetom i posuti susamom.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар