Jos jedan recept za piletinu,koja se pece,bud ebrzo gotovo,a meso je mekano i mirisno!
U ciniju umesati:- 5 kasika majonez
- 2 kasike senfa
- 2 kasike belog vina
- 1/2 kasicice limunovog soka
pileci file izrezati na snicle,blago ih istuci tuckom za meso,posoliti i pobiberiti,pa ih uvaljati u pripremljenu smesu sa majonezom i ostaviti u frizideru bar dva sata,a moze i duze.
Pripremiti prezle,u koje se moze dodati beli luk u prahu,parmezan i sl. Uvaljati piletinu,tako da se prezle potpuno zalepe i obloze meso,pa poredjati u pleh,oblozen pek-papirom.
Peci 20 minuta na 200 stepeni C.
Prilog po zelji....
Prijatno!
pratim Vaš blog Milanka ... ove dole slike su mi jaako sitne i ne vidim ih dobro .. mogu li biti veće ??? hvala
ОдговориИзбришиHvala sto pratite blog.Slike su sve iste velicine i kad ih postavim upravo biram verziju -velika slika-tako da ne mogu da ih uvecam,a ne znam zasto su kod Vas tako sitne,prvi put da cujem tako nesto.
Избриши