-ako nemate ideju sta sutra za rucak....-
Telece snicle dobro izlupati,uvaljati u brasno i sa obe strane proprziti na ulju,kratko,1-2min.Izvadit i
snicle,pa na istom ulju prziti 2-3 vece glavice crnog luka i 1-2 cena
belog luka,sve sitno iseckano i 2 vece sargarepe isecene na tanke
kolutove.
Kad povrce omekne,dodati ravnu kasiku brasna,proprziti naliti 250ml vode i 250ml belog vina,dodati so,vegetu,biber.Vratiti snicle u sos i dinstati na tihoj vatri,dok sos ne dobije zeljenu gustinu,a meso treba da bude mekano.
Prijatno!
Telece snicle dobro izlupati,uvaljati u brasno i sa obe strane proprziti na ulju,kratko,1-2min.Izvadit
Kad povrce omekne,dodati ravnu kasiku brasna,proprziti naliti 250ml vode i 250ml belog vina,dodati so,vegetu,biber.Vratiti snicle u sos i dinstati na tihoj vatri,dok sos ne dobije zeljenu gustinu,a meso treba da bude mekano.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар