Batake
ili celo pile treba ocistiti od kozice,preliti sa 2-3dl jogurta i
ostaviti da odstoji najmanje 1h u frizideru.
Na ulju proprziti2-3 cena usitnjenog belog luka,dodati 2dl paradajz-pelata,pola kesice cimeta,2 klincica,djumbir,korijande r,kari,i
mlevenu papriku.
Piletinu izvaditi iz jogurta i ubaciti u pripremljenu masu sa zacinima i dinstati na srednjoj temperaturi 30 min,zaliti sa 2 dl vode i kuvati na tihoj vatri dok se meso ne pocne odvajati od kostiju.
Prijatno!
Na ulju proprziti2-3 cena usitnjenog belog luka,dodati 2dl paradajz-pelata,pola kesice cimeta,2 klincica,djumbir,korijande
Piletinu izvaditi iz jogurta i ubaciti u pripremljenu masu sa zacinima i dinstati na srednjoj temperaturi 30 min,zaliti sa 2 dl vode i kuvati na tihoj vatri dok se meso ne pocne odvajati od kostiju.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар